+46 (0)31 763 26 00

Acosense förstärker med säljresurs

2019-01-22T08:48:21

I början av februari kommer Pia Holmberg återvända till Acosense. Hon kommer närmast från en roll som konsult på ÅF där hon bland annat arbetat inom de områden där Acosense är verksamt. Pia tar därmed med sig värdefull erfarenhet tillbaka till Acosense.

Med denna rekrytering förstärker Acosense sin säljkapacitet och Pia kommer främst arbeta med försäljning och marknadsföring genom att bearbeta både etablerade och nya kunder.

Charlotta Ekman, CFO
Acosense AB
Telefon: 0762- 06 50 80
E-post:

Acosense möjliggör för den globala processindustrin att digitalisera sina processer genom instrument som analyserar vätskors egenskaper i rör med hjälp av ljud. Instrumenten mäter kontinuerligt, i realtid och installeras helt ingreppsfritt. Den innovativa IoT-tekniken kan med hjälp av sin unika mjukvara analysera flera egenskaper samtidigt och ger korrekta analysresultat även på vätskor som är opaka, frätande, slitande, trögflytande och/eller ger beläggningar. Instrumenten möjliggör för användaren att på ett enkelt, pålitligt och säkert sätt analysera och optimera sina processer vilket leder till sänkta kostnader samt minskad energi- och miljöbelastning.

acosense.com.

Tillbaka

Färdigheter

Upplagt på

2019-01-22

Skicka kommentar